Kopie van Kopie van bye bye (1).png

Cellulitis eindelijk verleden tijd!

ByeByeCellulite bevat unieke grondstoffen met 6-voudige werking. De volle kracht begint direct na het aanbrengen en de eerste resultaten zijn snel zichtbaar. 

De geconcentreerde werkzame bestanddelen, van plantaardige oorsprong, zijn zo op elkaar afgestemd dat de werking bij herhaaldelijke applicatie enorm lang aanhoudt.

De eventuele roodheid, het warmtegevoel die bij aanvang van de behandelingen kunnen optreden, geven aan dat het product tot werking komt. Deze verdwijnen in de regel bij herhaalde applicatie.

  1. Werking: Zichtbare verhoging van de doorbloeding (roodheid)

  2. Werking: Voelbare warmteontwikkeling

  3. Werking: Verbetering van stofwisseling

  4. Werking: Huid wordt gladder

  5. Werking: Versteviging van de structuur van de huid

  6. Harmonisatie van het huidbeeld


We zijn zeer verrast en tevreden over de resultaten van ByeByeCellutite. Het is in onze praktijk mogelijk om eerst langs te komen en de werking ervan te ervaren Dus kom eens bij ons langs en laat je verrassen!

Wil je direct starten, dan je deze crème aankopen in de webshop. Wanneer u nog niet bekend bent met de producten van Juchheim adviseren wij u om ons advies te vragen. Dit doen wij met veel plezier.

DR. JUCHHEIM VERHAAL

Dr. Jürgen Juchheim is al meer dan 35 jaar inwonend arts in het centrum van München. Zijn focus als specialist in esthetische geneeskunde, regeneratieve geneeskunde en immunologie is voor hem geen contradictie, maar een uitdrukking van de overtuiging dat uiterlijke schoonheid hand in hand moet gaan met welzijn en balans. Alleen dan is een persoon aantrekkelijk en mooi, ongeacht leeftijd en omstandigheden.

De verbetering van het uiterlijk draagt ​​aanzienlijk bij aan de stabilisatie van de innerlijke balans. Een mooi, verzorgd uiterlijk versterkt het zelfvertrouwen, verhoogt het charisma en de aantrekkelijkheid. Deze holistische interactie, zichzelf van binnen en van buiten versterken en in harmonie met zichzelf leven, heeft zijn medische werk en werk al meer dan 30 jaar bepaald. 

Dr. Research Juchheim is gebaseerd op 3 PIJLERS:

• Zeer effectieve peptiden die fungeren als natuurlijke groeifactoren

• Plant stamcellen, natuurlijke mineralen en aminozuren

• Plantenextracten uit Ayurveda

HET RESULTAAT

Uniek Wow- effect gecombineerd met blijvend resultaat op natuurlijke basis.