KISSABLE LIPS

Schermafbeelding%2525202018-08-31%252520

 

Een prachtige mond ook zonder lipstick! 


Niets zo sexy en vrouwelijk als rode, volle lippen. Dat blijkt zelfs uit wetenschappelijk onderzoek. Mannen vinden rood op de lippen onweerstaanbaar en vrouwen voelen zich er zelfverzekerd en sexy door. Lippen zijn na de ogen het opvallendste onderdeel van het gezicht. Helaas verouderen ze ook, maar dankzij permanente make-up kunt u ervoor zorgen dat ze niet te veel verraden over uw leeftijd.

 

Lipliner
Dit lijntje rondom de lippen sluit perfect bij de natuurlijke contouren aan, maar geeft uw mond net dat beetje extra.

Lipliner met schaduw

De contouren van de lip worden hertekend en het pigment wordt ‘uitgeschaduwd’ om een overgang te creëren van de pigmentkleur naar de eigen lipkleur.

Full lips 

Bij deze techniek kleuren we de lippen volledig in. Uw lippen zijn zo altijd mooi gekleurd terwijl u nooit meer lipstick hoeft te gebruiken. De techniek is ook ideaal als u zich eraan stoort dat lipstick soms in de plooitjes van de lippen kruipt.

De behandeling

  • U spreekt uw voorkeur uit. Samen gaan we dan bekijken wat de mogelijkheden zijn en wat het beste bij u staat naargelang de vorm van het gezicht en de mond.

  • Vervolgens begint het voortekenen.
    Bevalt de voortekening, dan kan de pigmentatie beginnen.

  • Na de behandeling krijgt u verzorgingscrème mee.

 

Drie behandelingen

Wij brengen de pigmenten in 2 behandelingen in. Laagje voor laagje, omdat er zo meer nuance in kleur en intensiteit verkregen wordt dan wanneer je dit in 1 of 2 keer zou doen.

  • Na 2 behandelingen zit het er perfect op.

  • Tussen elke behandeling zit een periode van 4 tot 6 weken.

 

Hoe lang blijft het zitten? 

Permanente make-up blijft 1 tot 3 jaar mooi. De duur hangt af van de door u gekozen kleur, uw leeftijd en de mate waarin u uzelf blootstelt aan zonlicht.

Doet het pijn? 

U kunt vóór de behandeling bij uw huisarts een verdovingscrème op recept krijgen. De verzachtende zalf maakt de lippen gevoelloos. Het aanbrengen van lipliner of de inkleuring van de lippen is daardoor zo goed als pijnloos.

 

Hoe lang duurt het? 

De eerste behandeling duurt 2 uur.

 

Ooit een koortslip gehad? 

Ook al is het jaren geleden dat u er eentje had, het is toch handig om dit even te vermelden. Hebt u gemakkelijk een koortslip, dan raden wij u aan om een week voor de behandeling een pillenkuur te starten. Deze kuur voorkomt dat u na de behandelingen een koortslip krijgt. 

                                                      

Prijzen van de behandelingen

LipLiner                                 € 260                       

Lipliner met schaduw (ombré)    € 320

Full lips                                 € 395