33475486_l_edited.jpg

Permanent beauty

Permanent mooi met permanente make-up


Net wakker, tijdens het sporten, in de sauna, het zwembad of aan zee: permanente make-up blijft altijd op zijn plaats. U ziet er op elk moment van de dag stralend uit. Het is ideaal als u iemand bent die er altijd vrouwelijk en verzorgd wil uitzien.

Bij LiAnne bent u aan een goed adres.

Cosmetisch en medisch

Permanente make-up kent twee toepassingsgebieden: cosmetisch en medisch.

Bij cosmetische pigmentatie is het de bedoeling dat de pigmentatie opvalt, bij medische pigmentatie juist niet. Daar hebben de pigmenten juist een meer camouflerende functie.

Wat de twee toepassingen gemeenschappelijk hebben, is schoonheid, uitstraling en vreugde. In beide gevallen maakt het iemand blij en compleet, met als effect: meer kracht, meer zelfvertrouwen.

Nieuwste technieken

Anne leerde het vak van Lin Van Son van Infiniti-Group. Zij is dé autoriteit op het gebied van permanente make-up in België. Omdat Anne zich jaarlijks laat bijscholen, bent u bij ons altijd verzekerd van de nieuwste technieken.

 

Pmu is iets anders dan tatoeëren

PMU wordt vaak verward met tatoeëren, maar het is iets totaal anders. In beide gevallen wordt er met een naald pigment in de huid gebracht, maar dat is dan ook meteen de enige overeenkomst. Bij een tattoo is de samenstelling van de pigmenten anders en de behandelmethode ook. Er worden andere pigmenten, technieken en naalden gebruikt.

 

Behandelingen