Medische Pigmentatie

Areola  

Een nieuwe tepel en tepelhof door micropigmentatie

Weer compleet!

                                            

 

Ik werk met de nieuwste 3D-techniek waarbij er gespeeld wordt met licht en schaduw. Daardoor kan niet alleen gezorgd worden voor een areola, ook wel tepel en tepelhof genoemd, maar ook de kliertjes teken ik nauwkeurig zodat er een zeer realistisch 3D-effect verkregen wordt.

                                                        

De behandeling start met een intake gesprek.

Daarin wordt alle tijd genomen om de mogelijkheden en wensen te bespreken. De kleur, vorm en grootte worden doorgenomen. De te behandelen borst wordt ingetekend en samen met jou voor de spiegel besproken.

Er wordt gebruik gemaakt van verschillende naalden en pigmenten voor een mooi natuurlijk resultaat. Het piment wordt in de lederhuid aangebracht, waar de kleur het best tot zijn recht komt. De behandeling is vrijwel pijnloos en duurt gemiddeld anderhalf uur. Na 6 weken wordt een bijwerking gedaan. Het resultaat zal eens om het 1,5 tot 2,5 jaar eenmalig moeten bijgewerkt worden.

Kwaliteitslabel

Bij LiAnne gebruiken we goedgekeurde, pigmenten en naalden van Nouveau Contour. 

Hoe werkt het?

U maakt een afspraak en komt vrijblijvend langs. We nemen ruim de tijd om de mogelijkheden en het te verwachten resultaat door te spreken. 

Medische pigmentatie wordt in meerdere behandelingen verricht, des te mooier het eindresultaat. Door rustig naar het eindresultaat toe te werken gaat dit zeer natuurlijk zijn. Tussen elke behandeling zit een pauze van 6 weken tijd. 

Wat kost medische pigmentatie? 

Neem voor een prijsindicatie contact met ons op.